Öğrenciler ara sınavlarda ilk 7 üniteden, yarıyıl sonu, bütünleme ve üç ders sınavlarında ise 14 ünitenin tamamından sorumlu olurlar.
Contents
- 1 AÖF vize sınavında kaç üniteden sorumluyuz?
- 2 AÖF sınav sorumlu üniteleri nasıl öğrenebilirim?
- 3 Ata AÖF vize konuları kaç ünite?
- 4 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınavları Nasıl Yapılır?
- 5 AÖF Güz Dönemi final sınavında hangi ünitelerden sorumluyuz?
- 6 Açık öğretim sınavları nasıl olur?
- 7 Aöf kalan dersler nasıl öğrenilir?
- 8 AÖF sınav hangi ders hangi gün?
- 9 AÖF sınav tarihleri nasıl öğrenilir?
- 10 Istanbul Üniversitesi AÖF sınavları nasıl oluyor?
- 11 Atatürk Üniversitesi online sınav nasıl oluyor?
- 12 Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları nasıl oluyor?
- 13 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sınavları online mi?
- 14 Anadolu Üniversitesi online sınav nasıl yapılır?
- 15 AÖF Güz Dönemi sınavları online mı?
Ara sınavına hazırlanan aöf öğrencileri final sınavına da çalışmış olacaktır. Çünkü açık öğretim ara sınavında 1ve 4 ünitenin sorumlu iken, final sınavında ise kitabın tamamından sorumlusunuz.
Mevcut Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Güz ve Bahar Dönemlerinde Okutulacak Ders Listesi – Sınav Sorumluluk Ünitelerine www.anadolu.edu.tr web sayfası üzerinde yer alan Açıköğretim linkine erişebilirsiniz.
Ata AÖF vize konuları kaç ünite?
Öğrencilerimiz ara sınavlarında ilk 7 (yedi) üniteden; yarıyıl sonu ve bütünleme sınavlarında ise tüm ünitelerden (14 ünite ) sorumlu olacaklardır. Ara sınavda her bir ders için 20 soru sorulmakta ve 30 dakika süre verilmektedir.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından belirlenen sınav takvimine göre, örgün eğitim programlarında 5 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak olan dersler uzaktan öğretim sistemi ile gerçekleştirilecek ve sınavlar çevrimiçi olarak yapılacak.
AÖF Final sınavlarında 1-8 Üniteden sorumluyuz.
Online olarak yapılan sınav sürecinde bazı öğrenciler, AÖF online sınava nasıl girilir, sorusunu soruyor. Bu sınavlara esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile giriş yapılabiliyor. Sınavlarda her ders için 30 soru yöneltilirken, öğrencilere 40 dakika süre tanınıyor.
Aöf kalan dersler nasıl öğrenilir?
Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.
AÖF sınavları cumartesi ve pazar günleri 4 oturum halinde yapılıyor. Sabah oturumları saat 09.30’da, öğleden sonra oturumları ise 14.00’te başlar.
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ( AÖF ) sınav giriş belgeleri 13 Ocak tarihinde yayımlandı. Fotoğraflı sınav giriş belgesinin dökümünü alacak olan AÖF ‘lü öğrenciler aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümünden sınav yerlerini görüntüleyecekler.
Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen sınavlar geneli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Bazı Uzaktan Öğretim programlarında çoktan seçmeli sınav tipinin dışında Klasik ve Sözlü sınavlar uygulanabilmektedir.
* Sınav sistemimize https://esinav.ataaof.edu.tr/ adresini kullanarak doğrudan erişebilirsiniz. * Sınavda tarayıcı kaynaklı bir sorun yaşamamanız için Mozilla Firefox ve Google Chrome tarayıcılarından birini kullanmanız önerilir.
Tüm sınavlar sınav merkezlerimizde gözetim altında merkezi sınavlarla yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Fakültemizde ara sınavlar, öğrenci yoğunluğuna göre belirlenen il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Bu sınav, dönem sonu not ortalamasını %30 oranında etkilemektedir.
Geçtiğimiz sene internet üzerinden yapılan dönem sınavlarının ardından yaz okulu sınavları da online olarak yapılmıştı. Ancak bu yıl vize ve final sınavları yüz yüze olarak gerçekleştirilecek. AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ Anadolu Üniversitesi, AÖF kayıt yenileme işlemleri 8 Ekim’de sona erecek.
– www. anadolu.edu.tr adresindeki Açıköğretim Sistemi Sınav Girişi’ linki tıklanarak sınava giriş yapılabilir.
Açıköğretim Fakültesi, güz döneminde ara sınav (vize) ve dönem sonu (final) sınavı düzenleyecek. Geçtiğimiz eğitim döneminde koronavirüs sebebiyle bu sınavlar online olarak düzenlenmişti.