Categories Türkiye

Philips Türkiye Garantili Ne Demek?(Çözüm bulundu)

Herhangi bir elektronik cihazı veya akıllı telefonu satın alırken Türkiye Garantili veya Distribütör Garantili ifadesini görüyorsanız, bu satıcı firmanın Türkiye‘de resmi olarak faaliyet gösterdiği ve ürüne garanti sunduğu anlamına geliyor.

Türkiye garantili ne demek?

Ülkemizde resmi olarak faaliyet gösteren yetkili servislerin garanti ve teknik servis hizmeti vermesine Türkiye garantisi denir. Türkiye garantisinin bir diğer adı da distribütör garantisidir.

Xiaomi Türkiye garantili ne demek?

Xiaomi Türkiye garantisi ile satışa sunulan ürünler, başta akıllı telefonlar olmak üzere, garanti süreci içerisinde bir arıza olması durumunda, Xiaomi güvencesiyle onarılıyor. Kullanıcıların muhatabı da Xiaomi ‘nin yetkili servisleri oluyor.

Iphone Türkiye garantili ne demek?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. İşbu garanti, uygun olmayan mallar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Türkiye ‘deki tüketici kanunu ile sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.

Ithalatçı garantili mi Türkiye garantili mi?

İthalatçı garantili ve Türkiye garantili arasındaki temel fark, firmanın kendi imkanları ile Türkiye ‘ye getirdiği ürünleri kendi teknik servis olanaklarında garantilemesidir. Alınan ürünü firmanın kendi servisinde garanti etmesi anlamına gelmektedir.

Telefonda Türkiye garantili ne demek?

Herhangi bir elektronik cihazı veya akıllı telefonu satın alırken Türkiye Garantili veya Distribütör Garantili ifadesini görüyorsanız, bu satıcı firmanın Türkiye ‘de resmi olarak faaliyet gösterdiği ve ürüne garanti sunduğu anlamına geliyor.

You might be interested:  Türkiye Hangi Ülkeler Ile Aynı Saatte? (Çözünme)

KVK distribütör nedir?

Distribütör garantili ve diğer adıyla Türkiye garantili ürünler, direkt olarak üretici firmanın güvencesindedir. Ülkemizde satış yapan üretici firmalar, kullanıcılara tamir ve onarım gibi hizmetler sağlamak adına bir servise yetki vermektedir. Bunlar genellikle KVK, Genpa ve Telpa gibi servis ağlarıdır.

Xiaomi Türkiye distribütörü kim?

Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektörü markası EVOFONE, Çin merkezli, dünyaca ünlü teknoloji şirketi Xiaomi ‘nin akıllı telefonları ve tüm ürünlerinin Türkiye ‘deki yetkili distribütörü oldu.

Xiaomi garantisi nasıl?

Xiaomi, ilk alıcıya, Xiaomi Ürününün garanti süresi zarfında normal kullanım koşulları altında malzeme ve işçilik kusuru bulunmayacağını garanti eder. Garanti, satın alma tarihinden itibaren ana ünite (cep telefonu) ve yanında gelen aksesuarlar (şarj kablosu ve şarj aleti) için iki (2) yıl boyunca geçerlidir.

Xiaomi Türkiye servisi var mı?

Xiaomi, Türkiye ‘deki ilk yetkili servisini İstanbul ‘da açtı. Genpa ortaklığıyla açılan yetkili servis, Xiaomi Türkiye garantili ürünler ile Genpa garantili ürünlerin onarımları için hizmet verecek. Son birkaç yılın en popüler teknoloji şirketlerinden Xiaomi, Türkiye ‘de kendi için bir ilke imza attı.

Apple Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?

iPHONE CİHAZLARDA GARANTİ SORGULAMA İŞLEMİ iPhone cihazların garanti süresini sorgulamak için öncelikle, cihazın seri numarasını bilmeniz gerekiyor. Bunun için Ayarlar’a girerek Genel seçeneğinde Hakkında kısmına girmeniz yeterli. Cihazınızın seri numarasını öğrendikten sonra Apple ‘ın garanti durumu sayfasına tıklayın.

2 Yıl Apple Türkiye Garantili ne demek?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. İşbu garanti, uygun olmayan mallar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Türkiye ‘deki tüketici kanunu ile sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.

iPhone 11 Türkiye garantili ne demek?

Örnek vermek gerekirse; distribütör garantili olarak aldığınız bir iPhone akıllı telefonun garanti sağlayıcısı Apple Türkiye ‘dir. Bu durum; cihaz ile ilgili bir sorun yaşadığınız zaman ya da fabrika çıkışı hatalı bir cihaz aldığınız zaman bu cihazı herhangi bir Apple yetkili servisine götürebilirsiniz anlamına geliyor.

You might be interested:  Türkiye Azerbaycan Otobüs Seferleri Ne Zaman Başlayacak?(En iyi çözüm)

Ithalatçı garantili ve distribütör garantisi nedir?

İlk önce bu kavramların kısa açıklamalarını yapalım; Distribütör garantisi markanın kendi resmi garantisidir. İthalatçı garantisi ise herhangi bir firma yurtdışından kendi imkanlarıyla ürünler getirir ve bunları kendi sundukları garanti hizmetiyle beraber satar.

Distribütör mü ithalatçı mı?

İthalatçı firma, ithal ettiği ve pazarladığı ürünlerin garantisini kendi karşılıyor. Anlaştığı bir servisle arıza ve tamir işlemlerini yaptırıyor. Distribütör garantili üründe, üretici firma anlaştığı veya kendi adına açtığı servislerle garanti kapsamı içinde ücretsiz tamir işlemlerini yapıyor.

Distribütör garantisi iyi mi?

Distribütör garantisi Türkiye’de üretici firma tarafından sunulmaktadır. Öte andan ürünü aldığınız yerden bağımsız bir şekilde garanti hizmeti vermekte ve daha kapsamlı bir hizmet kapasitesine sahip olmaktadır. Bu noktada distribütör garantili ürünlerin güvenilir olduklarını belirtebiliriz.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *