Categories Türkiye

Apple Watch Cellular Türkiye Ne Zaman Gelecek?(Çözüm bulundu)

Apple Watch Cellular özelliği nedir?

Hücresel ağ kullanma Apple Watch GPS + Cellular modelleri hücresel ağa bağlanabilir. Hücresel bağlantı kullanarak, iPhone’unuz veya bir Wi-Fi bağlantınız olmasa bile arama yapabilir, verileri ve uygulamaları kullanabilirsiniz.

Yeni Apple Watch ne zaman Türkiyeye gelecek?

Apple Watch Series 7 akıllı saat modeli için Apple, şimdiye kadar sadece Türkiye’de ve yurt dışında “Sonbaharda sizinle” açıklamasını yapıyordu. İşte bu durum değişti ve saatin 8 Ekim tarihinde ön siparişe açılacağı aktarıldı. Modelin tam satışı ise 15 Ekim tarihinde olacak.

Amerikadan alınan Apple Watch Türkiye’de çalışır mı?

lte modelini yurtdışından getirmeyi düşünenlere kötü bir haberim var. apple watch sadece satın alındığı ülkede lte üzerinde çalışabilecek. uluslararası seyahatlerde normal modelden farkı kalmayacak.

Apple Watch sim kart takılıyor mu?

Apple Watch Series 3, iPhone’lara bağlı olmadan kullanılabilmesi için elektronik SIM (eSIM) teknolojisini kullanıyor. Yani üzerinde SIM kart girişi bulunmuyor ve dolayısıyla fiziksel bir SIM karta da ihtiyacı yok.

Apple Watch Cellular nasıl kullanılır?

Hücresel bağlantıyı Apple Watch uygulamasından daha sonra da ayarlayabilirsiniz:

  1. iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın.
  2. Saatim sekmesine ve ardından Hücresel’e dokunun.
  3. Hücresel’i Ayarla’ya dokunun.
  4. Operatörünüz için sunulan yönergeleri izleyin. Yardım almak için operatörünüzle irtibat kurmanız gerekebilir.
You might be interested:  Türkiye Doğalgazı Hangi Ülkelerden Alıyor?(Soru)

Apple Watch telefona bağlanmadan kullanılır mı?

Wi-Fi bağlantısı veya hücresel bağlantı sayesinde, iPhone’unuz yanınızda değilken bile Apple Watch ‘ta aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz. Yol tarifi almak, iMessage göndermek ve daha fazlasını gerçekleştirmek için Siri’yi kullanma. Mesaj gönderip alma. Telefonla arama yapma ve gelen aramaları yanıtlama.

Apple Watch ne zaman satılacak?

Apple Watch Series 7 bugüne kadarki en büyük ve en gelişmiş Apple Watch ekranıyla geliyor. Yeniden tasarlanan Hep Açık Retina ekran çok daha fazla alana ve daha ince kenarlara sahip. Apple Watch Series 7, 15 Ekim Cuma günü mağazalarda satışa sunulacak.

Apple Watch Series nasıl anlaşılır?

Hangi Apple Watch modeline sahip olduğunuzu öğrenmek için model numarasını kullanın:

  1. iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın.
  2. Saatim sekmesine dokunun, ardından Genel > Hakkında’ya dokunun.
  3. Model alanını bulun.
  4. Model alanına dokunun.
  5. Model numaranızı aşağıdaki model numaralarıyla karşılaştırın.

Apple Watch ne demek?

Apple Watch ‘u taktığınızda hem her türlü hareketinizi ölçen bir fitness aygıtına hem sağlığınız için önemli bilgiler taşıyan bir yol arkadaşına hem de en değer verdiğiniz şeylerle ve kişilerle bağlantı halinde kalma fırsatına sahip oluyorsunuz. Ve tüm bunlara her zaman tek bakışta erişebiliyorsunuz.

Apple uluslararası garanti Türkiye’de geçerli mı?

Bu konuda bilgi veren Apple Türkiye temsilcisi, “Haber doğru. Uluslararası garanti artık Türkiye’de geçerli değil. Bir diğer alternatif, Apple ‘ın uluslararası garantisinin geçerli olduğu bir ülkeye giderek bu işlemleri garanti kapsamında bu ülkede yaptırmak.

Apple Care Türkiyede geçiyor mu?

Her ne kadar ‘tüm dünyada geçerli ‘ diye geçse de, burada anlatılmak istenen ‘tüm dünyada, ancak ülkedeki servis koşullarının elverdiği ölçüde’ olması. Dolayısıyla resmi olarak Apple Care alınmış olsa da, Türkiye ‘de bu destek ancak sınırlı olarak verilebilir. ABD veya AppleCare ‘in geçerli olduğu bir ülkeye gönderir.

You might be interested:  Türkiye Lise Diploması Hangi Ülkelerde Geçerli?

Apple Watch alüminyum kasa mı çelik kasa mı?

En önemli diyebileceğimiz farklılık ise cam yüzeylerde kullanılan materyaller. Çelik kasa olanda safir kristal cam kullanılıyor. Alüminyum olan da ise Ion-x cam kullanılıyor. Safir kristal cam diğerine göre çok daha sağlam ve çizilmelere karşı çok daha dayanıklı.

Apple Watch Android ile uyumlu mu?

Son zamanlarda hemen her akıllı telefon üreticisi, akıllı saat sektörüne giriş yaptı. Apple Watch modellerinin çıkışından bu yana bu saatleri, Android işletim sistemine sahip herhangi bir akıllı telefon ile kullanmanız mümkün değildi. Ancak iOS 14 ve watchOS 7 ile birlikte bu işlem nispeten mümkün hale geldi.

Apple Watch 3 internete giriyor mu?

watchOS 3 Tanıtıldı! Henüz native uygulamları desteklemeyen Apple Watch, iPhone üzerinden çalışarak internette gezinmenizi sağlıyor. Dikte ile gitmek istediğiniz web sitesini tarayıcı çubuğuna yazabilir ve internet deneyimini Apple Watch üzerinden yaşayabilirsiniz.

Apple Watch 3 kaç metreden çekiyor?

Diller. Apple Watch Series 3, ISO 22810:2010 standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir. Bu, havuzda veya denizde yüzme gibi, derine dalmadan yapılan su aktivitelerinde kullanılabileceği anlamına gelir.

1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (нет голосов)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *